SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
KFUM Huddinge Basketklubb
Fotboll

Om klubben

Huddinge Basket (KFUM Huddinge Basketklubb) har många års erfarenhet av basket. Föreningen har ca 1000 medlemmar och vi har som mål att bli ännu fler. Vi har herrlag i Superettan och damlag i Basketettan, ungdomslag för 19- och 17-åringar och organiserad ungdoms/barn verksamhet för pojkar och flickor ända ner till knattebasket för 4-9 åringar.

Vårt motto är "Basket med kvalitet - Basket åt alla". Alla som vill ska få vara med. Verksamheten omfattar självklart träning och utbildning i basket och vi deltar i olika turneringar under säsongen (aug-maj). Gemenskap och trivsel är högt prioriterat. Vår a värdegrund bygger på Svenska Basketbollförbundets -   Vision och värdegrund - Svenska basketbollförbundet

De som spelat ett tag och är motiverade ges även möjlighet att få satsa ännu mer genom t ex speciella utvecklingsträningar. Träningarna innehåller framförallt fysiska och tekniska övningar för att öva upp individuell färdighet och lagsamarbete.

 

Alla som betalat sin medlemsavgift och är aktiva i en förening och ingår i Svenska Basketbollförbundet som omfattas av en idrottsförsäkring. Försäkringen ger dig ett bra grundskydd, till exempel om du råkar ut för en skada under träning, och är framtagen i samarbete med ditt förbund. Mer information finner du här: https://www.folksam.se/forsakringar/idrottsforsakring/basket

Om du vill börja träna basket med HUDDINGE BASKET
-  fyll i formuläret som finns längst upp på hemsidan. Du får prova på som icke medlem några gånger och känna efter om basket och träningsgruppen känns bra för dig.

Om du vill hjälpa till att träna eller assistera ett lag
 - kontakta JD Sanders E-post Man kan hjälpa till på många olika sätt och alla intresserade är varmt välkomna. Alla coacher erbjuds utbildning efter behov och intresse.

 

Läs gärna mer om oss i dokumentet "Vi är Huddinge Basket"

Hör av dig till oss så hjälper vi dig att utvecklas som spelare och coach.

 
Webshop
Våra sponsorer