SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
KFUM Huddinge Basketklubb
Fotboll

Projekt Assist - för dig som är coach 15 - 25 år
2023-10-16

Du som är coach i Huddinge Basket och är mellan 15 - 25år  erbjuds nu genom Projekt Assist en helt unik satsning för att utbilda er i SBBF utbildningsnivåer Introduktion ledarutbildning och Grund Utvecklingstränare.

STUVSTAHALLEN 
Praktisk träff 1 kl 14.45 - 21.00 - glöm inte anmäla i länken nedan!

1 november

 

Deltagare tar med träningskläder och skor!

 

Utbildningen kräver två fysiska träffar.  Dessa två tillfällen  är fördelade på total ca 10 timmar med teori och praktik. Där mat, fika och gemenskap är en del av konceptet. Alltså allting ingår för dig som deltagare. En del av utbildningen genomförs på vår utbildningsplattform http://basketutbildning.se  Där finns de digitala moment och även 2 inlämningsuppgifter som vi går igenom på närvarotillfället. 

 

Du går in via länken och anmäler dig själv utbildningen: https://www.basketutbildning.se/education/84

 

För att kunna logga in på http://basketutbildning.se behöver coach/ledare vara registrerad på idrottonline med sin e-postadress och personnummer. Sedan kan man logga in och gå diverse utbildningar som SBBF erbjuder och se sin profil. Du finner projekt assist den 1 november Huddinge i kalendern för samtliga utbildningar. 

 

Har du ingen profil sedan tidigare på utbildningsplattform hos SBBF behöver du "skapa ny användare". Om du får problem eller det inte fungerar kontaktar du Ann på mail sextioniolillan@yahoo.se 

 

Utbildningen är gratis för dig som coach och finansieras av kronprinsessparets stiftelse Generation Pep. Utöver själva utbildningen ingår ett coachkit, tröja, böcker, fribiljetter till landskamp. 

 
Webshop
Våra sponsorer