Hoppa till sidans innehåll

Om Huddinge Basket


Huddinge Basket (KFUM Huddinge Basketklubb) har många års erfarenhet av basket. Föreningen har ca 800 medlemmar och vi har som mål att bli ännu fler. Vi har ett damlag och herrlag som båda spelar i Basketettan, ungdomslag för 19- och 17-åringar och organiserad ungdoms/barn verksamhet för pojkar och flickor ända ner till knattebasket för 4-9 åringar.

Vårt motto är "Basket med kvalitet - Basket åt alla". Alla som vill ska få vara med. Verksamheten omfattar självklart träning och utbildning i basket och vi deltar i olika turneringar under säsongen (aug-maj). Gemenskap och trivsel är högt prioriterat. De som spelat ett tag och är motiverade ges även möjlighet att få satsa ännu mer genom t ex speciella utvecklingsträningar. Träningarna innehåller framförallt fysiska och tekniska övningar för att öva upp individuell färdighet och lagsamarbete. 
Alla som betalat sin medlemsavgift och är aktiva i en förening som ingår i Svenska Basketbollförbundet omfattas av en idrottsförsäkring. Försäkringen ger dig ett bra grundskydd, till exempel om du råkar ut för en skada under träning, och är framtagen i samarbete med ditt förbund. Mer information finner du här: https://www.folksam.se/forsakringar/idrottsforsakring/basket

Om du vill börja träna basket med HUDDINGE BASKET
-  fyll i en Intresseanmälan alternativt kom till någon av träningshallarna på träningstiderna och prata med coacherna. Du får prova på som icke medlem några gånger och känna efter om basket och träningsgruppen känns bra för dig.

Om du vill hjälpa till att träna eller assistera ett lag
- kontakta  JD Sanders E-post Man kan hjälpa till på många olika sätt och alla intresserade är varmt välkomna. Alla ledare erbjuds utbildning efter behov och intresse.

Hör av dig till oss så hjälper vi dig att utvecklas som spelare och ledare.
Uppdaterad: 30 JAN 2018 20:45

Postadress:
KFUM Huddinge Basketklubb - Basket
Morin, Kråkbärsvägen 7A
14264 Trångsund

Kontakt:
Tel: 0706427609
E-post: info@huddingebasket....

Se all infoimagemkumh.png
bygghemma.se

 

 

ICA

ICA nära TRÅNGSUND   Alla dagar 08-22

 

 

 SiSU

 

 

 

 

 

 

  SBBF